Educăm copii pentru viitor

Schimb de cărți

Schimb de cărți

În perioada 3-14 iunie Asociația pentru Educație Școala I.G. Duca București vă propune desfășurarea în școală a unui proiect ce vizează SCHIMB DE CĂRȚI  între elevii din școală.

Prin urmare elevii care doresc să participe în cadrul activității sunt rugați să aducă la școală o carte sau două cărți pe care le recomandă colegilor și să își aleagă din rafturile amenajate în holul de lângă cancelarie o altă carte. Îi rugăm pe elevi să pună în carte un post-it în care să lase un mesaj urmatorului cititor care poate fi și semnat ( ex: Simona C, clasa IV-a C ).

După ce termină de citit cartea poate lăsa un mesaj către urmatorul cititor.

Într-o primă etapă, părinții voluntari care susțin Asociația, vor pune pe rafturi un set de cărți care pot fi luate la schimb de către elevi.

În cazul în care sunt parinți care doresc să sprijine acțiunea și să aducă câteva cărți pentru începutul acțiunii o pot face în data de 02.06.2019, orele 14.00 – 16.00. În școală vor fi prezenți câțiva dintre parinții voluntari care vor amenaja standurile pentru acțiunea din 3-14 iunie.

În cazul în care nu puneți ajunge pe 2 iunie, puteți lăsa cărțile la școală până joi la dl. Petre, spunându-i că este pentru acțiunea asociației de părinți.

Vă mulțumim.